Login
+Follow
Login

Lediga dagar

By kayhike on 2015.06.18 In Kajak Uncategorized

Vi har båda två inlett vår sommarsemester så nu är vi just hemkomna från några dagar på sommarstugan.  Igår var första dagen som man kunde sola i bikini, annars har det regnat och stormat nästan varje dag den senaste tiden. Det har varit några arbetssamma dagar på sommarstugan, mycket att göra såhär efter vintern. Yxan kom för första gången till hjälp när vi röjde bort buskar och träd vid strandlinjen. Änsålänge nöjd med valet. (Bilder: Vid sommarstugan, på isen i vintras)

is

iiis

 

Igår när vi vaknade kl.6 på morgonen var det spegellugnt på havet och vi fick drömma oss bort sålänge vi drack vår kaffekopp, drömmen om att paddla iväg med kajakerna i soluppgången. Förhoppningsvis är det lugnt vatten i helgen så vi får bege oss ut en sväng.

Vi har varsin Sit on top kajak, eftersom vi är nybörjare även på kajakområdet så började vi med dessa. Ett bra val tycker vi! Vi har varit väldigt nöjda med dem. Stabila och lätt att hålla kurs med. Inget du kanske paddlar med en vecka i sträck men perfekt för dagsutflykter. (Bilden: J med sin kajak)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandrat lite i hemknutarna har vi också gjort den senaste tiden men blev lite avskräckta efter att ha plockat av oss 25 st fästingar så vi avbröt vandringen. Fästingarna är väldigt vanliga här i nejden men när man plockar av sig sådär pass många efter bara en timme ute så känns det inte alls roligt. 

 

1 Responses to "Lediga dagar"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen!
Här får ni följa med två finlandssvenska vandrare som njuter av att dricka eftermiddagskaffet ute i naturen.
”In
In English
Auf Deutsch
In Französisch
日本語で
In Italiano
Türk
En español
Στην ελληνική
På Svenska
+Follow
Sök
Senaste inläggen Kategorier

Login